Pelitila


Kuntokeitaan pelitila sisältää 3 biljardipöytää, 2 ilmakiekkopöytää, koripallon heittopelin, eco-ammunnan sekä climstation kiipeilyseinän.

Tilassa on anniskeluoikeudet.

Voit vuokrata koko pelitilan käyttöösi hintaan 40€/h.


BILJARDI

Kuntokeitaalla on kolme eri mittaista biljardipöytää, joiden vaikeusasteet ovat erilaiset. Yhdessä pöydässä pallopussit ovat kapeammat ja näin nostavat vaikeustasoa. Biljardisali sijaitsee omassa erillisessä tilassaan, joten muiden lajien melu ei häiritse keskittymistä vaativaa lajia.

Lisää biljardista ja sen säännöistä voit lukea Suomen Biljardiliitto ry:n sivuilta.


HINTA 1.8.-2022-31.5.2023

Tuntihinta8€ / h
ILMAKIEKKO

Ilmakiekko on kahden pelaajan peli, jossa tarkoituksena on tehdä maaleja vastapelaajan maaliin. Ilmakiekossa molemmat pelaajat seisovat pöydän vastakkaisilla puolilla.


HINTA 1.8.-2022-31.5.2023

Tuntihinta8€ / h
CLIMBSTATION-KIIPEILYSEINÄ

ClimbStation-kiipeilyseinä tuo aidon kiipeilyharrastuksen kustannustehokkaasti yritysten ja kiipeilystä kiinnostuneiden ihmisten saataville. Toisin kuin perinteiset kiipeilyseinät, ClimbStation tarvitsee vähän tilaa, eikä se vaadi erityisiä turvavaljaita, köysiä, korkeaa tilaa tai kiipeilyohjaajaa.

ClimbStation-kiipeilyseinän käyttö on helppoa. Valittavissa on lämmittelyyn, aerobiseen kestävyyskiipeilyyn tai vaativaan voima- ja taitoharjoitteluun suunnitellut vaikeustasot sekä laskeutumisharjoittelu. Käyttöliittymä opastaa harjoituksen aikana ja voit seurata taitojesi kehittymistä.

Tutustu tuotteeseen ClimbStationin kotisivuilta.


HINTA 1.8.-2022-31.5.2023

Tuntihinta20.00 € / hLIFETIME KORIPALLON HEITTOPELI

Ota leikkimielinen koripallo kisa kaveria vastaan!


HINTA 1.8.-2022-31.5.2023

Tuntihinta8.00 € / h

ECOASE-AMMUNTA

Ecoaims-tekniikka perustuu kameroissakin käytettävään optroniikkaan. Kun ampuja tähtää tauluun, Eko-aseen sisäänrakennettu kamerasensori tunnistaa taulun keskellä olevan infrapuna-LED:n pisteen, muodostaa siitä koordinaatit ja lähettää ne reaaliajassa erilliselle näytölle. Näytöltä ampuja näkee graafiset tähtäys-, osuma- ja tulostiedot.


HINTA 1.8.-2022-31.5.2023

Tuntihinta20.00 € / hIRTO- JA VAKIOVUOROJEN VARAUKSET JA PERUUTUKSET

Online Ajanvaraus
013 126 558

Irtovuorojen peruutukset edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdyt peruutukset maksettava, ellei vuoroa saada myytyä toiselle.
Meillä käyvät maksuvälineinä myös yleisimmät liikunta- ja TYKY-setelit.

"HARD WORK BEATS TALENT"