Joensuun Kuntokeitaan Virtuaalitodellisuus


Tervetuloa pelaamaan tai hakemaan elämyksiä virtuaalitodellisuuslaseilla Joensuun Kuntokeitaalle.

Käytössä on neljät VR lasit ja tilaa pelata pelejä yhdessä tai yksin. Lasit toimivat langattomana ja sen vuoksi pelaaminen tuntuu vapaalta ja mukavalta. Laseilla pelaaminen onnistuu seisaaltaan ja monissa peleissä myös istualtaan, mutta pelit tarvitsevat sinulta liikettä, joten varaudu, että tässä tulee myös samalla kuntoilua ja hiki!

Varaus tapahtuu tällä hetkellä puhelimitse 013-126558. Saatte alkuun pienen opastuksen laitteiden käytöstä.

Suosittelemme tekemään varauksen vähintään 1 vrk aikaisemmin.

4kpl upouusia laseja valmiina seikkailuihin. Tule yksin tai kavereiden kanssa! Yhdet lasit saa liitettyä videotykkiin, joten katsojillekin on iloa kerrakseen.


Mihin lasit soveltuvat?

Lasit ovat kokemuksena aivan ainutlaatuinen ja jotain mitä et ole ehkä koskaan kokenut. Joensuun kuntokeitaalla olevat virtuaalitodellisuus laseissa on mukana kuulokkeet, jotka blokkaavat ulkoiset äänet. Tällä kokonaisuudella ympärillä oleva todellisuus katoaa täydellisesti ja uppoudut lasien tuomaan maailmaan. Jos mietit kenelle tai miten lasit soveltuvat niin tässä on jotain muutamia esimerkkejä:

  • Työhyvinvointia (saatte liikuntaa ja yhdessäoloa ja yhteisöllisyyttä kun porukalla koitatte suorittaa haasteita ja pelejä.)
  • Synttärit (hauskanpitoa ja uusia elämyksiä.)
  • Illanvietto yksin- tai kavereiden kanssa (naurua ja haasteita vaikka millä mitalla. Vaikka tulet yksin, niin lasit päässä pääset paikkoihin missä on muutakin porukkaa - jos niin haluat.)
  • Uusi kokemus (yksin tai ystävien kanssa jotain, mitä ette ole vielä kokeneet)
  • Polttarit (pistäkää sankari zombien jahtaamaksi, vuoristorataan tai pulmapeliin joka luultavasti vie hänen hengen(vr maailmassa) ja katsokaa videotykiltä mitä kaveri puuhaa ja nähkää livenä kun kaverilla alkaa mennä pasmat sekaisin)
  • Joukkueet, seurat, yhteisöt (liikuntaa, yhdessäoloa, hauskanpitoa, erilaista kokemusta!)

Hinnasto (Avajaistarjous):

1x VR lasit 33e/75min (33€ per lasit) (norm. 39e)

2x VR lasit 58e/75min (29€ per lasit) (norm. 36e)

3x VR lasit 81e/75min (27€ per lasit) (norm. 33e)

4x VR lasit 92e/75min (23€ per lasit) (norm. 30e)

VARAATHAN AJAN PELEIHIN VÄHINTÄÄN VUOROKAUTTA AIKAISEMMIN


Pelit:

Tällä hetkellä valikoimassa ovat mm (Klikkaa peliä niin pääset katsomaan millainen peli on youtubesta):

Resident Evil 4 (K18 - yksinpeli)

Legendaarisen resident evil sagan jatko-osa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.. Varo ettei zombie pääse puraisemaan sinua!

CookOut VR (yksin- ja moninpeli)

Ruokatilauksia satelee asiakkailta. Pysytkö tai pysyttekö mukana? Hyvällä tiimityöllä ja kommunikaatiolla pääsette pitkälle! Hauska yksinpelikampanja tai hauskaa yhdessä pelattavaa riittää yllinkyllin!

Beat Saber (yksin- ja moninpeli)

Tässä pelissä musiikki ja valomiekat yhdistyvät upealla tavalla. Tässä ei riitä, että rytmi on vain veressä - ne pitää tuoda myös käsiin valomiekkojen voimin!

Elven Assassins (yksin- ja moninpeli)

Puolusta kotikylääsi torneista jousipyssyn ja taikojen voimin. Kotikylääsi koittaa hyökätä örkkejä, lentoliskoja, jättejä ja muita ilkeitä olioita!

I expect you to die: Home sweet home (k-15 yksinpeli)

Tämä jännittävä pulmapeli tuo sinulle hauskan haasteen. Monennella yrittämällä saat sen selvitettyä? Allekirjoittanut sai sen läpi toisella kerralla ja aikaa meni n. 8min. Kerro meille miten sinun kävi!

Clash of Chefs (ysin- ja moninpeli)

Pistä kokkaustaitosi koetukselle ja pelaa yksinpelikampanjaa tai haasta kaverisi kokkauskisaan!

Ultimechs (yksin- ja moninpeli)

Teleporttaile ympäri arenaa ja ammu pallo maaliin. Supersuositun rocketliigan tapainen peli nyt myös pelattavana VR maailmassa! Haasta kaverisi tai mene nettiin pelaamaan muita vastaan tässä vauhdikkaassa 1v1 tai 2v2 pelattavassa vauhdikkaassa ja hauskassa maalintekopelissä!

Vader Immortal Series - Episode 1,2 ja 3 (K12 - yksinpelattava - laseissa numero 1)

Pääse mukaan Star Wars maailmaan ja koe upea pelikokemus. Pääset testaamaan miltä voima tuntuu omissa käsissäsi ja mittaamaan valomiekkataistelutaitojasi. Tässä pelisarjassa on kolme osaa, joista kunkin peliaika on noin 1h mittainen, mutta tämä sarja ei todellakaan jätä sinua kylmäksi. Episode 2 trailer. Episode 3 trailer.

Pavlov shack VR (K16 - yksin- ja moninpeli)

Kaikille tuttu counter strike virtuaalitodellisuudessa. Opettele ensin käsittelemään aseita ja räjähteitä ja mene ottamaan mittaa kaikille tutussa counter strike pelissä virtuaalimaailmassa. Tässä haastetta tuo, että sinun on itse ladattava aseet, otettava sokka pois kranaatista, purettava pommi painelemalla koodia tai katkaisemalla oikeat piuhat. Vaihtoehtoisesti voit myös koittaa selvitä zombie hyökkäyksistä. Tässä pelissä aikaa saa kulumaan jo ampumaradalla kun pääset testaamaan moderneja aseita, sekä maailmansota 2 aikaisia aseita. Pelaaminen vaatii aseidenkäsittelytaitoja, sekä alkuopastus englannin kielen osaamista.

Warplanes: Battles over Pacific (yksin- ja moninpeli)

Astu lentäjän saappaisiin tässä maailmansota 2 aikaisessa lentosimulaattorissa. Koe uskomattomia hetkiä taisteluissa tyynellä valtamerellä ja tule lentäjä-ässäksi. Tämä peli ei ole heikkovatsaisille ja jos sinulla tulee helposti matkapahoinvointia, niin tätä peliä kannattaa pelata varoen. yksin- ja moninpeli kampanjat ovat upeita tai mene internettiin kokeilemaan taistelua muita lentäjiä vastaan. Katso traileri otsikon linkistä.


"HARD WORK BEATS TALENT"