Virtuaalilasit (VR)


Tervetuloa unohtumattomaan virtuaalitodellisuuden maailmaan Joensuun Kuntokeitaalla!

​​​​​​​

Haluatko kokea seikkailuja aivan uudella tasolla? Astu sisään virtuaalitodellisuuden lumoavaan maailmaan Kuntokeitaan neljillä huippumodernilla VR-laseilla. Olitpa yksin tai ystävien seurassa, meillä on tarjolla unohtumattomia pelikokemuksia ja elämyksiä, jotka vetoavat jokaiseen.

Kokemus on aidosti vapauttava, sillä langattomien VR-lasien ansiosta voit liikkua vapaasti pelitilassa. Seiso tai istu mukavasti – valinta on sinun. Kuitenkin muista, että peleissämme liike on avain osa hauskuutta ja samalla tarjoamme mukavan ja aktiivisen tavan nauttia pelailusta. Hiki virtaa ja hymy leviää!

Varaus on helppoa – soita meille numeroon 013-126558 tai lähetä sähköposti kuntokeidas@fittari.fi ja valitse sopiva vaihtoehto: haluatko pelata omatoimisesti vai nauttiisitko opastetusta seikkailusta? Hinnat ja pelivalikoimamme löydät alhaalta tältä sivulta.

Suosittelemme varaamaan pelihetkesi vähintään päivää ennen, jotta varmistamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.

Meillä on viidet VR-lasit valmiina odottamassa seikkailijoita. Tule yksin tai kutsu mukaan ystävät, sillä voit jakaa elämykset ja kilpailun ilon yhdessä. Lisäksi voit liittää yhden lasin videotykkiin, joten myös yleisö voi nauttia näkemästään.

Pieni teaser mitä laseilla voi tehdä. Sivun alhaalla lisää videoita meidän omista peleistä!


Mihin sitten nämä taianomaiset lasit sopivat?

Virtuaalitodellisuus on ennenkokematon elämys, joka vie sinut hetkessä toiseen maailmaan. Kuntokeitaan VR-lasien mukana tulevat kuulokkeet sulkevat ulkomaailman äänet, joten todellisuus häviää ja olet täysin uppoutunut virtuaalimaailmaan. Ketä varten sitten lasit ovat? Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Työhyvinvointi: Yhdistä liikunta, yhteisöllisyys ja haasteet pelaamalla ja nauttimalla aikaa yhdessä.
 • Syntymäpäivät: Tarjoa ystävillesi unohtumaton elämys ja luo uusia muistoja.
 • Yksityinen illanvietto: Olitpa yksin tai porukan kanssa, nauru ja jännitys ovat taattuja. Voit jopa liittyä muiden pelaajien seuraan, jos haluat.
 • Uudenlainen kokemus: Uskalla kokeilla jotain täysin uutta ja jakaa se ystäviesi kanssa.
 • Polttarit: Vie sankari ainutlaatuiselle seikkailulle, jossa hän voi kohdata zombit, hurjat vuoristoradat ja pulmapelien haasteet – kaikki virtuaalisesti. Seuraa kaverisi reaktioita suorastaan hulvattomalta videolta!
 • Joukkueet, seurat ja yhteisöt: Vahvista yhteenkuuluvuutta ja tiimihenkeä ainutlaatuisen liikunnallisten pelien parissa.

Olemme täällä tarjotaksemme sinulle ja ystävillesi unohtumattomia hetkiä virtuaalitodellisuuden parissa. Tule rohkeasti mukaan Kuntokeitaan VR-seikkailuihin!


Hinnasto:

Varaa aika opastettuihin VR-seikkailuihin:

Haluatko varmistaa täydellisen pelielämyksen? Valitse 20 minuutin opastuksen kanssa varaus(opastus kuuluu peliaikaan):

 • 1x VR-lasit: 40 € / 75 minuuttia
 • 2x VR-lasit: 70 € / 75 minuuttia (35 € per lasi)
 • 3x VR-lasit: 96 € / 75 minuuttia (32 € per lasi)
 • 4x VR-lasit: 116 € / 75 minuuttia (29 € per lasi)
 • 5x VR-lasit: 130 € / 75 minuuttia (26 € per lasi - huom monet moninpelit tarkoitettu neljästään pelattaviksi - katso pelit alhaalta!)
 • Kysy tarjous pitempään peliaikaan!

Suosittelemme varaamaan opastetut pelihetket vähintään vuorokautta ennen, jotta voimme taata sinulle parhaan mahdollisen palvelun.


Varaa aika ilman opastusta (Huomioithan seuraavat asiat):

Jos olet VR-konkari ja haluat ottaa ohjakset omiin käsiisi, valitse aika ilman opastusta:

 • 1x VR-lasit: 20 € / 75 minuuttia
 • 2x VR-lasit: 40 € / 75 minuuttia (20 € per lasi)
 • 3x VR-lasit: 60 € / 75 minuuttia (20 € per lasi)
 • 4x VR-lasit: 80 € / 75 minuuttia (20 € per lasi)
 • 5x VR-lasit: 100 € / 75 minuuttia (20 € per lasi - huom monet moninpelit tarkoitettu neljästään pelattaviksi - katso pelit alhaalta ja samalla näet mitä pelejä missäkin laseissa on!)
 • Kysy tarjous pitempään peliaikaan!

Tärkeää tietoa ilman opastusta varaaville:

Kun valitset pelata ilman opastusta, huolehdithan seuraavista asioista:

 • Osaat käynnistää VR-laitteet ja käyttää ohjaimia.
 • Pystyt piirtämään tai määrittämään pelialueen turvallisesti teille osoitettuun tilaan.
 • Valitset itsellesi sopivat pelit ja pääset pelaamaan niitä.
 • Mikäli pelaajia on useampia, osaatte varmistaa, että kaikki pääsevät samaan peliin.
 • Huomioithan, että ilman opastusta paikalla ei välttämättä ole henkilökuntaa auttamassa mahdollisissa ongelmatilanteissa.


Valmistaudu sukeltamaan virtuaalitodellisuuden maailmaan! Tervetuloa Kuntokeitaalle!


Pelivalikoimamme


Arizona Sunshine 2 (K18 - co op tarina kahdelle pelaajalle, tai horde mode 4 pelaajalle - Lasit 1-4)

Arizona Sunshine 2 on kuin kutsu seikkailuun auringonpaisteeseen! Kuvittele itsesi aavikkomaisemiin, auringon säteiden lämmittäessä kasvojasi ja ympärilläsi levittäytyvä maisema, joka täynnä zombeja odottaa tutkimistaan.

Pelin hienous piilee sen monipuolisuudessa. Voit pelata yksin tai ystävien kanssa yhteistyössä, mikä tuo aivan uuden ulottuvuuden selviytymiseen ja taisteluun. Lisäksi pelin tarjoama VR-kokemus tekee siitä uskomattoman immersiivisen – tunnet olevasi todella keskellä toimintaa, kun taistelet zombiarmeijaa vastaan.

Arizona Sunshine 2 ei ole vain peli, se on seikkailu, joka tempaa pelaajan mukaansa ja pitää otteessaan aina seikkailun loppuun asti.Population: One (K-12 - Moninpeli (3 hengen joukkue) Lasit 1-4)

Battleroyal genre on jo varmasti pelaajille tuttu ja tässä sitä pääsee testaamaan VR-maailmassa.

Kokoa oma tiimisi – kolme rohkeaa soturia – ja hyppää mukaan tähän intensiiviseen moninpeliin. Alussa olet varustettu vain omalla taituruudellasi, mutta älä huoli, sillä nopeudellasi ja nokkeluudellasi voit etsiä aseita ja tarvikkeita, jotka auttavat sinua voittamaan viholliset.

Population: One yhdistää suosittujen battleroyal-pelien parhaat elementit, tarjoten unohtumattoman seikkailun, joka tuo mieleen legendaariset pelit kuten PUBG, Fortnite ja Call of Duty. Oletko valmis selviytymään? Tule ja ota haaste vastaan Joensuun Kuntokeitaalla, missä voit kokea tämän uuden sukupolven pelikokemuksen!

Tule ja koe Population: One kanssamme – odotamme innolla, kun astut virtuaalisen taistelutantereen valloittajaan!


​​​​​​​Resident Evil 4 (K18 - yksinpeli - Lasit 1-4)

Tervetuloa seikkailuun Resident Evil -pelisarjan jatko-osassa! Tässä legendaarisessa tarinassa koet vauhdin hurmaa ja vaarallisia tilanteita, kun kamppailet zombiuhkia vastaan. Pidä huoli, ettei yksikään saalistava zombie pääse liian lähelle – jännitys on taattu! Pelissä pääset kokemaan syvällisen tarinan, realistisen grafiikan ja sydäntä jyskyttävän toiminnan yhdistelmän. Astu peliin varoen, sillä täällä jokainen nurkka saattaa kätkeä seuraavan haasteen.


​​​​​​​CookOut VR (yksin- ja moninpeli. Max 4 pelaajaa samassa pelissä - Lasit 1-4)

Tervetuloa CookOut VR:n herkulliseen maailmaan, jossa ruokatilaukset tulvivat ja tiimityö on avain menestykseen! Oli kyseessä yksinpelikampanja tai yhteispeli ystävien kanssa, tämä peli tarjoaa nautinnollisia haasteita ja hupia. Ota tilaukset vastaan ja loihtikaa yhdessä maistuvia annoksia. Hyvä kommunikaatio ja tiimityö ovat avainasemassa, kun yritätte pitää kiireisen ravintolan pyörimässä sujuvasti. Valmistaudu nauttimaan hauskasta ruoanlaitosta ja iloisesta yhteistyöstä!


Beat Saber (yksin- ja moninpeli. Max 4 pelaajaa samassa pelissä - Lasit 1-4)

Astukaahan rytmisen toiminnan maailmaan Beat Saberissä! Tässä ainutlaatuisessa pelissä musiikki ja valomiekat sulautuvat yhteen. Rytmin lisäksi tarvitaan taitavaa käsien hallintaa, kun leikkaatte läpi musiikin tahtiin. Pelatkaa yhdessä tai haastakaa toisenne yksinpelissä. Valmistautukaa tempaavaan musiikkiin ja valomiekkoihin – tämä peli on todellinen rytmisen seikkailun huippu!


​​​​​​​Elven Assassins (yksin- ja moninpeli. Max 4 pelaajaa samassa pelissä - Lasit 1-4)

Astukaa Elven Assassins -pelin maagiseen maailmaan, jossa puolustatte kotikyläänne jousipyssyllä ja taioilla. Kyläänne uhkaavat örkit, lentoliskot, jättiläiset ja muut pahansuovat olennot. Tarttukaa jousiin ja käyttäkää taikavoimia tiimityössä tai yksin, kun taistelette pahuutta vastaan. Valmistautukaa seikkailuun, joka yhdistää taktiikkaa, nopeutta ja maagisia voimia!


Huippusuosittu Among us pelikokemus viidelle(+) pelaajalle (k-10)

Tervetuloa among us maailmaan, jossa petos ja salaisuudet kulkevat käsi kädessä! Among Us on moninpeli, joka saa pelaajat jännityksen valtaan ja testaa heidän taitojaan sekä hoksottimiaan. Tämä peli on suunniteltu viidelle tai useammalle pelaajalle ja se tarjoaa loistavan tilaisuuden pienen porukan kesken jahdata huijaria tai itse huijata muita! Joensuun Kuntokeitaalla on viidet lasit among us pelikokemusta varten ja jos useampi haluaa pelata peliä, niin virtuaalilasien vaihto onnistuu pelien välissä mainiosti.

Peli on huippuhauska ja siitä riittää puhetta vielä pitkään pelien jälkeen. Jos mietinnässä on ollut jotain erilaista aktiviteettia, niin tässä on mahtava tilaisuus siihen!

Among Us on peli, jossa olet joko luotettava miehistön jäsen tai salainen huijari, joka yrittää sabotoida muiden toimintaa. Pelaajat työskentelevät yhdessä suorittaakseen tehtäviä, mutta samalla heidän on oltava tarkkoina ja seurattava toistensa toimia sillä yksi miehistöstä on sabotoija. Voit luottaa keneen tahansa ja samalla epäillä kaikkia. Kukaan ei ole turvassa ja se tekee pelistä koukuttavan!

Tule mukaan Among Us -seikkailuun viiden(+) pelaajan voimin ja kokea jännitys, epäluulo ja huijaaminen among us pelin sydämessä. Onko sinusta muijä? Vai oletko se, joka paljastaa petturin? Tule näyttämään taitosi ja nauttimaan hauskasta yhdessäolon hetkestä ystävien kanssa!

Videolla näkyy among us vr pelaamista ja pientä opastusta peliin


​​​​​​​I expect you to die: Home sweet home (k-15 yksinpeli - Lasit 1-4)

Valmistaudu jännittävään pulmapelikokemukseen I Expect You To Die: Home Sweet Home -pelissä! Tämä hauska yksinpeli haastaa älykkyytesi ja päättelykykysi. Kuinka monta yritystä tarvitaan, ennen kuin ratkaisu selviää? Allekirjoittaneen kohdalla se sujui toisella yrityksellä, viekö se sinulta enemmän vai vähemmän aikaa? Kerro meille matkastasi ratkaisun äärelle! Huomaathan, että peli on suositeltu yli 15-vuotiaille.


Clash of Chefs (ysin- ja kaksinpeli - Lasit 1-4)

Tervetuloa Clash of Chefs -pelimaailmaan, jossa kokkaustaitosi joutuvat haasteeseen! Nauti yksinpelikampanjasta tai haasta kaverisi kuumassa kokkauskisassa. Tässä pelissä herkullisten aterioiden valmistus vaatii nopeutta ja tarkkuutta. Oletko valmis näyttämään, kuka on mestarikokki? Heittäydy kokkausseikkailuun ja kokeile, kuinka hyvin pärjäät yksin tai ystävien seurassa.


Ultimechs (yksin- ja moninpeli. Max 4 palajaa samassa pelissä. - Lasit 1-5)

Valmistaudu Ultimechs-pelin intensiiviseen maailmaan, jossa teleporttailet ympäri areenaa ja ammut palloa maaliin. Nyt voit kokea supersuositun Rocket League -tyylisen pelin myös VR-maailmassa! Haasta ystäväsi tai koe verkoston voima pelaamalla muita vastaan tässä vauhdikkaassa 1v1 tai 2v2 -pelimuodossa. Astu sisään hauskasti maalintekopelin maailmaan ja valmistaudu vauhdikkaaseen toimintaan!


Vader Immortal Series - Episode 1,2 ja 3 (K12 - yksinpelattava - laseissa numero 1)

Sukella syvälle Star Wars -maailmaan Vader Immortal -pelisarjan myötä! Kokea upean pelikokemuksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden tuntea Voiman voiman omassa otteessasi ja mitata valomiekkataistelutaitojasi. Tämä yksinpelattava sarja tarjoaa kolme osaa, joista kunkin noin tunnin mittainen seikkailu tempaisee mukaansa. Koe jännitys ja toiminta, jotka eivät varmasti jätä sinua välinpitämättömäksi. Valmistaudu astumaan ikonisen universumin sisään Episode 2:n ja Episode 3:n trailereiden houkuttelemana.


Warplanes: Battles over Pacific (K12 - yksin- ja moninpeli. Max 4 pelaajaa samassa pelissä. - Lasit 1-4)

Astu lentäjän saappaisiin Warplanes: Battles over Pacific -pelissä, joka vie sinut toisen maailmansodan aikaiseen lentosimulaattoriseikkailuun. Koe jännittäviä taisteluhetkiä Tyynen valtameren yllä ja tule lentäjä-ässäksi. Huomio, että tämä peli ei sovi heikkovatsaisille, ja matkapahoinvoinnin kanssa kannattaa olla varovainen. Nauti yksin- ja moninpeli kampanjoista, joissa voit loistaa, tai haasta muut lentäjät verkossa. Tutustu pelin traileriin otsikon linkistä ja valmistaudu sukeltamaan tähän vauhdikkaaseen lentotaistelupeliin!


Gorilla Tag (Yksin- ja moninpeli. Mahdollisuus tehdä serveri usealle pelaajalle. - Lasit 1-5)

Gorilla Tag on viihdyttävä moninpeli, joka yhdistää virtuaalitodellisuuden ja sosiaalisen pelaamisen. Pelaajat ottavat roolin gorilloina ja liikkuvat ympäristössä kiipeillen ja hyppien. Peli tarjoaa nopeatempoista toimintaa, kun pelaajat pyrkivät tavoittamaan toisiaan ja välttämään joutumista kiinni. Gorilla Tagin yksinkertainen mutta hauska konsepti tekee siitä suosion niin VR-harrastajien kuin sosiaalipelaamisen ystävien keskuudessa.


"HARD WORK BEATS TALENT"